Els Mossos resolen el cas dels nuvis, el Camp Nou i un reportatge fotogràfic

La policia catalana va demanar ajuda a les xarxes socials

Nuvis protagonistes del cas que tenen entre mans els Mossos.
Nuvis protagonistes del cas que tenen entre mans els Mossos. | Mossos
Redacció
10 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 8:53h
Misteri resolt. Els Mossos han publicat al seu Twitter que ja han pogut localitzar el fotògraf i autor d'una fotografies amb el Camp Nou i la Sagrada Família com a teló de fons. La policia, que va demanar ajuda a les xarxes, ha donat les gràcies a tothom.

L'autor de les fotografies, segons RAC1, és en Xavi, un fotògraf de Sabadell a qui van robar i a qui se li ha retornat el material. 
Els Mossos d'Esquadra van acudir a les xarxes socials per intentar resoldre el cas, ubicat a Barcelona. Nuvis, Camp Nou, la Sagrada Família, una targeta amb més de 800 fotos i la necessitat de salvar una boda de dos turistes a la capital catalana. Aquests eren els ingredients de la història que va compartir la policia catalana a través de Twitter.

Els Mossos, concretament, demanaven als seus seguidors que els donessin un cop de mà per resoldre el cas. La cerimònia va tenir lloc el 9 d'octubre del 2017, ara fa un any, i els nuvis van visitar diferents llocs de Barcelona. Per retratar-ho van fer 843 fotografies recuperades. La targeta de memòria està en mans dels agents, que l'han trobada, però no saben a qui tornar-la. "Ajuda'ns a fer que aquesta història tingui un final feliç", demanaven. Tot seguit, el fil de piulades compartit pels Mossos aquest dimarts.
Arxivat a