09
d'octubre
del
2018
Actualitzat
el
10
d'octubre
a les
6:57h
La pastisseria Sant Croi by Albert Roca de Barcelona ha guanyat el XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat, que s’ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.
Al certamen han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat, que han presentat els seus croissants artesans a concurs, aconseguint el doble d’inscrits que en la darrera edició. Així, Albert Roca s’ha fet amb el prestigiós guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol.
La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) i al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format a escoles com Espai Sucre, forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.
Al certamen han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat, que han presentat els seus croissants artesans a concurs, aconseguint el doble d’inscrits que en la darrera edició. Així, Albert Roca s’ha fet amb el prestigiós guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol.
La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) i al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format a escoles com Espai Sucre, forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.