Airbnb instal·larà a Barcelona un centre de suport a viatgers i amfitrions

Serà de les seus més grans d'Europa i donarà feina a 800 persones que atendran els clients en nou idiomes

Sergio Vinay, responsable de Polítiques Públiques d'Airbnb, en una imatge d'arxiu
Sergio Vinay, responsable de Polítiques Públiques d'Airbnb, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:01h
Airbnb inaugurarà en les properes setmanes a Barcelona un centre de suport a viatgers i amfitrions en el què serà un dels centres més importants d'Europa, segons publica aquest dilluns La Vanguardia i han confirmat l'ACN fonts de la companyia.

A través d'aquest centre, que estarà ubicat en unes antigues oficines de Telefonica a la Sagrera, s'atendrà els clients en nou idiomes diferents (català, castellà, francès, italià, alemany, rus, portuguès, anglès i holandès). En total, el centre donarà feina a 800 treballadors, subcontractats a la multinacional CMP, segons el diari.

Actualment, la capital catalana ja acull un centre de comunicació i màrqueting i és on hi té la seva filial per a l'Estat i Portugal. A més, fa dos anys l'empresa nord-americana ja va adquirir i incorporar als seus serveis la catalana Trip4Real. 

En declaracions a l'ACN, fonts de la companyia han destacat que "Airbnb sempre ha contribuït a la prosperitat de Barcelona i els seus ciutadans aportant noves oportunitats per a la gent local".
Arxivat a