VÍDEO El xou de Cs a Barcelona: retira uns segons el llaç groc de l'Ajuntament i ho fa públic dos dies després

Carina Mejías comparteix una gravació a les xarxes socials en què es mostra l'intent per retirar el símbol de la façana de Sant Jaume i regidors desfent llaços grocs de l'edifici consistorial

Redacció
05 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:07h
Ciutadans continua la seva guerra particular contra els llaços grocs i aquest cop ha tocat a l'Ajuntament de Barcelona. La líder de Cs al consistori, Carina Mejías, i més regidors i membres de la formació espanyolista van fer una "performance" el dimecres per intentar retirar el llaç groc del balcó de l'Ajuntament que la junta de portaveus va decidir penjar per reclamar la llibertat dels presos polítics. Els fets van tenir lloc dimecres, però Mejías n'ha fet difusió a la xarxa aquest divendres. Segons ha pogut saber NacióDigital, els regidors de Ciutadans van treure un moment el llaç i, minuts més tard, un membre de l'equip de protocol del consistori el va tornar a posar.

Al vídeo, que Mejías ha penjat aquest migdia a les xarxes socials, es veu la líder de Ciutadans i alguns dels seus regidors retirant els llaços grocs de la façana i d'altres punts de l'Ajuntament, i també en treuen d'un fanal. "Avui hem netejat l'Ajuntament de Barcelona de llaços grocs i simbologia partidista que només representa una part de la societat, que intenta enfrontar-nos entre nosaltres", diu la dirigent del partit taronja.
Arxivat a