Sitges 2018, una odissea de pel·lícules i convidats

La 51a edició del festival compta amb més de 200 títols i invitats de luxe com Peter Weir, M. Night Shyamalan, Ron Perlman, Tilda Swinton, Nicolas Cage i Ed Harris

Torna el Festival de Sitges
Torna el Festival de Sitges | Adrià Costa
03 d'octubre del 2018
Actualitzat el 05 d'octubre a la 13:24h
El Sitges 2018-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ja està preparat per obrir les seves portes als més de 20.000 visitants que cada any es troben en un esdeveniment cinematogràfic de primer ordre.

Durant onze dies, del 4 al 14 d'octubre, el millor del cinema de gènere arriba a la capital del Garraf, que esdevé l'aparador de les darreres propostes de cinema fantàstic, tant per a grans produccions com per a les petites joies del cinema independent més arriscat.

La 51 edició del festival, que enguany ret homenatge a 2001: una odissea de l'espai, compta amb 250 pel·lícules i més de 100 convidats de luxe. I és que aquest any passaran per la catifa vermella directors com Peter Weir o M. Night Shyamalan, actors com Ron Perlman, Tilda Swinton, Nicolas Cage o Ed Harris, i també importants figures de la indústria cinematogràfica, com Douglas Trubull o Greg Nicotero, entre altres.

Tot i que és difícil escollir entre una programació tan àmplia, aquestes són les deu recomanacions de NacióDigital: