Torra arrenca la commemoració de l'1-O a l'escola on va votar

El president de la Generalitat assisteix als actes d’homenatge al referèndum celebrats a l'Escola Oficial d'Idiomes

Quim Torra, a l'acte d'homenatge del referèndum a l'escola on va votar
Quim Torra, a l'acte d'homenatge del referèndum a l'escola on va votar | ND
30 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:50h
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha arrencat aquest diumenge els actes oficials de commemoració de l’1-O amb una visita a l’Escola Oficial d’Idiomes de l’Avinguda Príncep d’Astúries de Barcelona. És on Torra va votar en el referèndum, durant el qual va exercir com a responsable d’una mesa electoral. El president hi ha assistit amb la seva família, que es va implicar en la defensa de l’escola entre el 29 de setembre i l’1-O. 

Torra ha estat conversant amb els encarregats d’organitzar l’acte de record de la votació, que han omplert l’escola amb llaços grocs i activitats per als assistents, i s’ha fotografiat amb altres membres de mesa de l’Escola Oficial, que han volgut commemorar la jornada al costat del president. El president es desplaçarà cap a Palau per presidir un homenatge amb represaliats, observadors internacionals i membres del Govern. 
  El president ha assegurat que mai s’oblidarà el "sentiment elèctric de saber" que els catalans s’estaven "determinant". “Ho hem de tenir molt present. El meu desig és el de llibertat o llibertat”, ha recalcat en una breu atenció als mitjans.