El govern espanyol acusa el PP i Ciutadans de practicar una «cacera» contra l'executiu

El BOE farà públic aquest dissabte els béns i activitats de més d'un miler d'alts càrrecs

28 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:43h
El govern espanyol ha acusat l'oposició de "no assumir la pèrdua del poder". Després del consell de ministres, la ministra portaveu, Isabel Celaá, ha acusat el Partit Popular i "la nova dreta de Ciutadans" d'engegar una campanya d'assetjament del govern. Celaá ha criticat durament que l'oposició hagi emprat la mesa del Congrés per torpedinar l'aprovació dels pressupostos del 2019. La ministra també ha acusat la dreta espanyola de practicar una "cacera" personal.

Amb la d'avui ja són unes quantes compareixences de la ministra en què escomet contra l'estil d'oposició de les forces de la dreta espanyola. Celaá ha assegurat que "hem vingut a netejar i continuarem netejant", tal com ha dit el president del govern. "Una minoria del Congrés es dedica a bloquejar el país", tot recordant que "la majoria parlamentària representa la majoria del país".

La ministra ha destacat que la política de l'executiu ha permès posar fi a la regressió social i les retallades dutes a terme per l'anterior govern del PP. El govern ha aprovat avui un reial decret de l'alt càrrec en la línia d'avançar en la transparència de la cúpula de l'administració. Demà, apareixerà al BOE el llistat de béns i activitats de més de 1.062 alts càrrecs, corresponents a l'actual govern i als anteriors.