Dolors Montserrat descarta que el PP se sumi a la llista de Valls

La portaveu del partit al Congrés aposta per una candidatura "pròpia" i "potent" a Barcelona

La ministra Dolors Montserrat en una imatge d'arxiu.
La ministra Dolors Montserrat en una imatge d'arxiu. | ACN
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:28h
El Partit Popular no se sumarà a la plataforma de Manuel Valls i afrontarà les properes Eleccions Municipals en solitari a Barcelona. Així ho ha assegurat avui la ministra i portaveu del partit al Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, aquest dimecres al matí. La política catalana aposta per una candidatura "pròpia" i "potent" a la capital catalana.

Per tant, Montserrat reafirma el posicionament del PP, que no vol anar de bracet amb l'ex-primer ministre francès. En declaracions als passadissos de la cambra baixa espanyola ha afirmat que la formació dirigida per Pablo Casado es presentarà "a tots els municipis d'Espanya".

Les declaracions de la dirigent popular arriben l'endemà que Manuel Valls oficialitzés la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona. "Vull ser el pròxim alcalde", va afirmar aquest dimarts en un acte de presentació en el qual va atacar fort contra la gestió d'Ada Colau, va assegurar que la ciutat s'està degradant i va proclamar que la capital catalana "no ha d'estar al servei del procés".
Arxivat a