VÍDEOS Així va veure la policia la brutal entrada a diversos col·legis electorals l'1-O

Es filtren els vídeos de les càmeres que duien els agents el dia de l'assalt

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:50h
Entrada de la policia espanyola a l'escola Nostra Llar de Sabadell
Entrada de la policia espanyola a l'escola Nostra Llar de Sabadell | YouTube

Entrada de la policia espanyola a l'escola Nostra Llar de Sabadell. Foto: YouTube


El diari digital El diario.es ha publicat diversos vídeo on mostra com van veure en primera persona els agents de la policia espanyola l'assalt a distints col·legis electorals, l'1-O, a través de les seves càmeres que diuen penjades.

Un dels vídeos més llargs és el de l'escola Nostra Llar de Sabadell. En les imatges es veu com arriben, retiren la gent que protegia el col·legi i com trenquen tot el que es troben davant per buscar unes urnes que, finalment, no van localitzar.


Un dels primers col·legis on van actuar els agents va ser el Mediterrània, a Barcelona. Faltaven pocs minuts per les 8 del matí quan els antiavalots van treure els votants a empentes. 


Les gravacions al col·legi Ramon Llull, també de la capital catalana, mostren com dotzenes de votants s'agafen per evitar l'entrada de la policia, que no està de contemplacions i els va traient un a un, agafant-los per les cames, els braços o fins i tot el cap.


Per contra, el col·legi Via Favència del barri de Nou Barris de Barcelona, la menor concentració de votants va facilitar una intervenció ràpida.

Arxivat a