Manuel Valls farà pública dimarts la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona

L'exprimer ministre francès ha publicat a Twitter una enigmàtica fotografia amb els seus peus sobre les típiques llambordes de l'Eixample acompanyada del nom de la ciutat

Valls farà públic dimarts si finalment lidera una candidatura a l'alcaldia de Barcelona
Valls farà públic dimarts si finalment lidera una candidatura a l'alcaldia de Barcelona | ACN
Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:57h
L'exprimer ministre francès Manuel Valls anunciarà el proper dimarts 25 de setembre quina serà la seva posició en relació a les eleccions municipals de Barcelona. Valls té sobre la taula des de fa temps l'oferta de Ciutadans per liderar la seva llista a l'Ajuntament, però ell va demanar poder concórrer amb una plataforma més àmplia, amb diversos partits i de caràcter unitari constitucionalista i antiindependentista.

Des d'aleshores, s'ha mantingut la incògnita sobre què farà el polític franco-català. Aquest divendres, però, Valls ha publicat a Twitter una enigmàtica fotografia amb els seus peus sobre les típiques llambordes de l'Eixample, acompanyada de text "Barcelona...". Després, l'equip de l'ex-primer ministre ha anunciat que explicarà la seva decisió en el transcurs d'un acte "cívic2 que se celebrarà a les 19:00 hores de dimarts dia 25 en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
 
Arxivat a