​Barcelona tornarà a tenir dos estands antimasclistes durant la Mercè

L'Ajuntament manté per tercer any consecutiu el de Maria Cristina i reubica el segon, que s'instal·la a la platja del Bogatell

Un estand antimasclista de l'Ajuntament de Barcelona
Un estand antimasclista de l'Ajuntament de Barcelona | ACN
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:34h
L'Ajuntament de Barcelona instal·larà de nou dos estands antimasclistes durant les festes de la Mercè, que comencen aquest divendres i s'allargaran fins al dilluns. Es tracta d'espais per sensibilitzar, informar i atendre (en cas que sigui necessari) sobre violència masclista en espais d'oci nocturn. Per tercer any consecutiu un s'ubica a la zona de l'avinguda Maria Cristina, on hi ha alta concentració de concerts per a un públic jove, i l'altre se situa enguany a la platja del Bogatell, un espai on també s'esperen concerts multitudinaris d'Estrella Damm. A la darrera Mercè s'havia situat al Fòrum.

Segons ha informat el consistori, el de Bogatell respon a la demanda expressa que l'any passat van fer usuaris d'altres estands de la ciutat proposant que seria una ubicació interessant on tenir aquest servei. A la platja estarà operatiu el dissabte i el diumenge entre les 21.00 h i les 03.00 h de la matinada. El de Maria Cristina funcionarà també el divendres amb el mateix horari. A més d'haver-hi professionals als estands, també hi haurà parelles que recorreran els espais. Treballaran de manera coordinada amb els cossos policials i amb el personal de seguretat.
Arxivat a