Messi demostra al PSV que té fam de Champions (4-0)

Un hat-trick de l'astre argentí i un magistral xut de Dembélé han donat els primers tres punts de la temporada de Champions als blaugranes

Leo Messi en un dels moments del partit
Leo Messi en un dels moments del partit | SPORT
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 22:05h
El Barça s'ha endut la primera victòria d'aquesta temporada a la Champions League després d'imposar-se 3-0 al PSV Eindhoven holandès. Un gol magistral de falta de Leo Messi, un autèntic golàs d'Ousmané Dembélé, i dos dianes més del capità argentí a la segona part han permès els blaugranes endur-se els tres punts del Camp Nou.

El conjunt d'Ernesto Valverde ha gaudit de la intensitat del seu onze de gala, amb el quartet ofensiu ben afinat: Messi, Suárez, Coutinho i Dembélé. La clau del partit ha estat el capità argentí, qui ha dirigit a plaer l'equip, el partit i els rivals.

A l'inici del partit, el Barça ha tingut certs problemes amb la sortida de la pilota i a la defensa, però els blaugranes han anat pujant la intensitat al llarg dels minuts. El PSV ha jugat molt intensament al contraatac, aprofitant els espais per trencar la línia defensiva del Barça. Els holandesos han arribat en diverses ocasions i el partit s'ha jugat molt al contraatac.

El punt d'inflexió, com sempre, ha estat Messi. Minut 32. Després d'una falta a Dembélé a la frontal de l'àrea, el capità del Barça ha col·locat una falta perfecte per batre la barrera i Zoet. Primer gol del Barça del patit i primer de Messi en Champions.