Els Catarres, Love of Lesbian i Doctor Prats, els principals grups de La Mercè a la platja del Bogatell

El concert d'Estrella Damm serà els dies 22 i 23 de setembre, amb les actuacions també de La Iaia, Fundación Tony Manero i Gertrudis

L'escenari d'Estrella Damn a la platja del Bogatell
L'escenari d'Estrella Damn a la platja del Bogatell | Europa Press
Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 22:18h
El concert d'Estrella Damm per les Festes de la Mercè 2018 que es realitza a la platja del Bogatell ja té els protagonistes del cartell: Love of Lesbian, Els Catarres, Doctor Prats, La Iaia, Gertrudis i la Fundación Tony Manero.

Els dies 22 i 23 de setembre, dissabte i diumenge, es repartiran els sis grups, tres per cada nit, segons ha informat l'empresa de cervesa a través d'un comunicat. A més, l'antiga fàbrica d'Estrella Damn

Dissabte 22 de setembre

La iaia, a les 21:30. Després d'un silenci de tres anys, la banda d'Ernest Crusats, Jordi Casadesús i Jordi Torrents ha tornat amb el seu indie-folk al seu quart disc d'estudi, Tornar a ser u.



Love of Lesbian, a les 23:30. El grup de Santi Balmes celebra aquest any el seu 20è aniversari sobre els escenaris amb vuit discos publicats plens de melodies pop.



Fundación Tony Manero, a la 1:30. Els seus èxits anteriors i les cançons del seu darrer disc, Lugares comunes, arribaran ben entrada la matinada.



Diumenge 23 de setembre

Doctor Prats, a les 21:00.
Pop, rock, ska, electroswing, dubstep... el grup de Terrassa obre la jornada amb tota la carn a la graella.



Els Catarres, a les 23:00. Fins que arribi l'alba és la darrera proposta del grup d'Èric Vergés, Jan Riera Prats i Roser Cruells, amb el seu estil pop-folk, un lleuger toc electrònic i la mateixa vitalitat que els ha situat al mapa sonor del país.



Gertrudis, a la 1:00. Rumba agermanada amb reggae, cúmbia i altres sons del món és la proposta del grup de la Garriga. Abans de tancar-se per preparar un nou disc, faran l'últim ball a la platja del Bogatell.

Arxivat a