​Els Mossos detenen quatre joves per robar un rellotge valorat en 25.000 euros

La víctima, que anava en bicicleta, ha patit lesions lleus en caure a terra i per l'estrebada

Redacció
16 de setembre del 2018
Actualitzat a les 20:09h
Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves per robar un rellotge de luxe valorat en 25.000 euros aquest diumenge al migdia al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Els agents, de paisà, han observat com poc abans de les dues del migdia els quatre autors dels fets s'acostaven a un home, de 48 anys i veí de Barcelona, que anava amb bicicleta. Mentre un d'ells vigilava al voltant, un altre ha distret el ciclista i un altre li ha arrencat el rellotge.

Com a conseqüència, la víctima ha caigut de la bici i quan ha volgut perseguir el jove que tenia el rellotge, un quart s'ha posat al mig amenaçant-lo amb el puny aixecat i tractant d'evitar que el pogués recuperar. Tres dels lladres han estat detinguts al mateix lloc, mentre que el quart ha fugit cap al port, on ha estat detingut després de llançar-se a l'aigua quan ha vist que estava a punt de ser enxampat.

Finalment, gràcies a la unitat aquàtica de la Guàrdia Urbana de Barcelona s'ha pogut detenir el jove, que tot i ser qui duia el rellotge no s'ha pogut recuperar. Els detinguts són quatre joves d'entre 20 i 22 anys de nacionalitat magribina.

La víctima ha patit rascades i cops a causa de la caiguda de la bicicleta i lesions lleus al canell per l'estrebada.
Arxivat a