Neix La Remor, nova entitat sobiranista que aposta per la desobediència civil

La plataforma, molt crítica amb els partits i les entitats independentistes, es presentarà en els propers dies i prepara un gran acte per a l'1 d'octubre

Manifestació en favor de la República a Barcelona.
Manifestació en favor de la República a Barcelona. | Adrià Costa
05 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:57h
"Aquesta remor que se sent no és de pluja", avisa el vers de Martí i Pol. Un grup d'activistes independentistes han creat la plataforma La Remor, que tenen previst presentar públicament en pocs dies. Segons ha pogut saber NacióDigital, es tracta d'un grup molt transversal, tant ideològicament com generacional, però amb presència d'un nucli jove i molt crític amb l'actuació de la classe política sobiranista.

La Remor ha dissenyat un pla d'actuació per als propers mesos i vol liderar la celebració del primer aniversari de l'1-0 amb un acte sorprenent. Els seus promotors propugnen assolir la independència amb un ampli moviment de desobediència civil i resistència pacífica i no amaguen el seu escepticisme envers el Govern i uns líders que, segons ells, han "traït" el mandat de l'1-0 i les lleis de desconnexió aprovades al Parlament. Però també es mostren crítics amb les entitats sobiranistes, des d'ANC i Òmnium als CDR. Anuncien actes trencadors al carrer. Veurem si la remor persisteix.