Òscar Andreu i Òscar Dalmau desembarquen a TV3 amb un «late show»

"La nit dels Òscars" s'emetrà els dijous a la nit després del "Polònia"

Óscar Andreu i Óscar Dalmau, durant un acte contra la cultura de la repressió
Óscar Andreu i Óscar Dalmau, durant un acte contra la cultura de la repressió | Wikicommons
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:58h
Els Òscars, el duet d'humoristes format per Òscar Andreu i Òscar Dalmau, aterraran a TV3 amb La nit dels Òscars en les properes setmanes, segons ha pogut saber NacióDigital. Els presentadors de La competència a RAC1 estaran al capdavant d'un late show que comptarà amb entrevistes, esquetxos humorístics i pinzellades d'actualitat. L'espai s'emetrà els dijous després del Polònia.

Amb aquesta nova aposta, que produirà Triacom, els humoristes assenten encara més la seva relació amb la televisió pública catalana. A banda del programa a la ràdio del Grup Godó -on acaben d'encetar la seva desena temporada-, els Òscars ja treballaven a la cadena pública catalana. Dalmau posa la veu en off a Matriculats, mentre que Andreu presenta, juntament amb Toni Soler i Jair Domínguez, l'Està passant cada tarda abans del Telenotícies.

Abans de ser coneguts, també havien treballat als guions a programes com Problemes domèstics, presentat per Manel Fuentes, Vinagre, Crackòvia o Polònia.

Altres aventures televisives

Aquesta no és la primera aventura televisiva dels Òscars com a duet. Entre el 2011 i el 2013 van portar el programa que els ha fet líders a la ràdio a 8tv, que aleshores van titular La competència en color.

El mateix any també van estrenar Jokebox, una sèrie d'animació per adults que s'emetia a TV3 i el 3XL. Es tractava d'una producció d'humor on hi apareixien, a banda del dibuix dels dos presentadors, una dotzena de criatures animades en 3D (la majoria extretes de La competència) duien a terme esquetxos sobre situacions de la vida quotidiana.