#MeQueer, testimonis que denuncien l'homofòbia i la transfòbia quotidiana

Centenars de milers de testimonis han omplert Twitter, entre ells Miquel Iceta i Ada Colau, per explicar les seves vivències personals davant l'odi a les diverses orientacions sexuals o condicions de gènere

Bandera LGTBI
Bandera LGTBI | Wikicommons
27 d'agost del 2018
Actualitzat a les 14:10h
Les xarxes socials s'han convertit en una eina de denúncia molt important en els últims anys. Twitter, a través dels hashtags (paraules o frases que comencen amb #), és un aparador perfecte perquè tothom pugui expressar la seva, reivindicar-se, denunciar injustícies i propagar un moviment social a través de la xarxa.

L'homofòbia, la transfòbia i altres tipus de fòbies per les orientacions sexuals o condicions de gènere són una de les taques socials més inherents en l'actualitat. Les persones que pateixen aquest odi per la seva orientació sexual o la seva condició han arribat a un punt de trobada a Twitter, a través del hashtag #MeQueer, per fer públiques les seves experiències personals.

Els testimonis, de totes les condicions i edats, exposen assetjaments, agressions, insults... a tot el col·lectiu LGTBIQA+.