​Els actes del 17-A, el matí amb sol i a la tarda amb pluja

Previsió meteorològica per aquest divendres

Cèlia Gurmaches diposita un ram de flors a la Rambla en record de les víctimes del 17-A, aquest dijous
Cèlia Gurmaches diposita un ram de flors a la Rambla en record de les víctimes del 17-A, aquest dijous | Jordi Bes
Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a la 13:14h
L'aniversari del 17-A a la capital catalana té el lema "Barcelona, Ciutat de Pau" i se celebrarà aquest divendres a les 10.30 h a la plaça de Catalunya. L'acte serà "auster, senzill i emotiu", segons l'Ajuntament, que ha tancat el protocol amb el Govern i en col·laboració amb la delegació del govern espanyol a Catalunya. Prèviament, als volts de els 10 del matí, es realitzarà una ofrena floral davant del mosaic de Joan Miró de la Rambla amb familiars de les víctimes mortals.

El temps durant l’acte serà assolellat, amb alguna boira esporàdica i temperatures que ja s’aproparan als 30 graus, segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). No plourà.

Molt diferent apunta l’acte que farà l’ANC a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (el Bages), on hi ha reclòs Forn. Torra visitarà l'exconseller a les sis i, després, intervindrà en la commemoració. 

Al llarg de tota la tarda hi ha activada una alerta per intensitat de pluja a part de la Catalunya Central, que afectarà el Bages, segons el SMC. El més probable és que l’acte s’hagi de celebrar sota la pluja.
 
Arxivat a