​Taxistes de Barcelona convoquen una marxa i una ofrena floral en record del 17-A

El col·lectiu es concentrarà a tocar de la plaça Espanya i acudirà en taxi fins a la Rambla

Dos taxis al centre de Barcelona
Dos taxis al centre de Barcelona | Adrià Costa
Redacció
13 d'agost del 2018
Actualitzat a les 15:27h
Les associacions que agrupen els taxistes de Barcelona han convocat aquest divendres una marxa i una ofrena floral a la Rambla de la capital catalana per recordar l'aniversari de l'atemptat, han informat aquest dilluns en un comunicat. Els taxistes es concentraran amb els taxis a les 16.00 hores a les Torres Venecianes, a tocar de la plaça d'Espanya, i es dirigiran a la Rambla, on ocuparan el carril de baixada i el de pujada, i preveuen arribar-hi a les 17.00 h.

Allà faran una ofrena floral i llegiran un manifest "dedicat a les víctimes i a aquells herois anònims" que van oferir la seva ajuda i dels quals han manifestat que se'n senten orgullosos. "És molt difícil contenir la ràbia i les llàgrimes quan recordem aquells moments tan durs, però també ens omple d'orgull com persones anònimes es van convertir en herois ajudant i reaccionant sense por de res ni ningú", han destacat.

A la iniciativa donen suport Élite Taxi, Associació de Taxistes Pakistanesos de Catalunya (Pak Taxi), Agrupació Taxi Companys (ATC), Anget Taxi, el Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) i l'Associació de Taxistes Llatins Units (TLU). Les mateixes entitats són les que a principis de mes van mantenir més d'una setmana de vaga per exigir que es freni l'expansió dels cotxes de lloguer amb conductor (VTC) d'empreses com Uber i Cabify.
   
Arxivat a