Concentració per exigir que els gossos puguin accedir dues hores al dia a les platges de Barcelona

El PACMA veu "ridícul" l'espai de 1.250 metres quadrats habilitat per a cans al litoral de la ciutat

Espai habilitat per a gossos a la platja de Llevant de Barcelona
Espai habilitat per a gossos a la platja de Llevant de Barcelona | Pablo Espona
Redacció
11 d'agost del 2018
Actualitzat a la 13:51h
Unes 25 persones s'han concentrat aquest dissabte a la platja de Llevant de Barcelona, que està al costat del Fòrum i on s'hi permeten els gossos, per exigir millores en l'accés d'animals a platges de la costa metropolitana, ha explicat el portaveu del PACMA Barcelona, Xavier Martí. Ha explicat que no demanen un lliure accés en general, sinó que volen una regulació i permetre-ho entre les 18 i les 20 hores a totes les platges de Barcelona.

La platja de Llevant és l'única habilitada per a gossos a la ciutat i, per aquest motiu, ha sol·licitat que proliferin, ja que, a parer seu, pot quedar molt lluny "depèn d'on visquis". A més, ha considerat "ridícul" l'espai de 1.250 metres quadrats de l'actual platja habilitada per a gossos i ha reclamat una ampliació.

Aquestes són les platges catalanes on a dia d'avui es pot portar el gos sense problemes. La concentració a Barcelona se suma a quatre més programades per PACMA a tot l'Estat. La de Gran Canària i la d'Alacant també s'han celebrat aquest dissabte.
Arxivat a