Detingut un nou estafador «seductor» a Barcelona per enganyar homes en webs de contactes

Se citava amb els homes, es guanyava la seva confiança, els robava la documentació i targetes bancàries, i usurpava la seva identitat

Un cotxe de la policia espanyola.
Un cotxe de la policia espanyola. | Europa Press
Redacció
09 d'agost del 2018
Actualitzat a la 13:56h
La policia espanyola detingut a Barcelona un estafador que captava les seves víctimes a través de webs de contactes masculins. Després de concertar una cita en persona i iniciar una relació afectiva, els robava la documentació personal i les targetes bancàries amb la finalitat de cometre les estafes usurpant les seves identitats. Al detingut, de 27 anys i resident a la capital catalana, li consten en vigor cinc requisitòries judicials i quatre policials de diferents jutjats i comissaries de diferents llocs de l'Estat. 

L'operació policial es va iniciar quan una de les víctimes va denunciar a Astúries que una persona desconeguda havia realitzat dos reintegraments del seu compte bancari usurpant la seva identitat a Santa Coloma de Gramenet i transferit les quantitats a un altre compte, també oberta fraudulentament amb el seu nom. Relacionant denúncies amb modus operandi similars, els investigadors van aconseguir identificar un home de 27 anys i resident a Barcelona.

Els registres efectuats al seu domicili i al vehicle robat van permetre als agents obtenir un gran volum de documentació personal i bancària relacionada amb altres persones que també haurien estat víctimes de delictes similars per part de l'estafador. En total, 13 homes de diversos punts de l'Estat -Barcelona, Madrid, València, Ciudad Real, entre d'altres-.
Arxivat a