Les exigències dels taxistes a Foment: traspàs de competències a les autonomies i canvis legislatius

El ministre José Luis Ábalos reitera la proposta de transferir a les comunitats les competències per atorgar llicències de VTC abans de la reunió amb el sector

La Gran Via, totalment ocupada pels taxistes
La Gran Via, totalment ocupada pels taxistes | Europa Press
29 de juliol del 2018
Actualitzat a les 22:03h
Els taxistes han col·lapsat el centre de Barcelona durant tot el cap de setmana per la vaga indefinida convocada des de divendres. Després de dos dies d'una filera massiva de vehicles per la Gran Via, el sector es trobarà aquest dilluns (a les 12:30 hores) amb el Ministeri de Foment per buscar una sortida negociada al conflicte

La reunió entre els taxistes i Foment comptarà amb la presència del secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Vivenda, Pedro Saura, amb algunes de les principals associacions del sector, com Fedetaxi, Antaxi, Élite Taxi i la Plataforma Caracol.

Els taxistes protesten per la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de mantenir la suspensió del reglament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que limita les llicències de vehicles de lloguer amb conductor (VTC), vinculades a Cabify o Uber.
 
 
Avui al vespre, Élite Taxi ha emès un comunicat amb un seguit d'exigències al Ministeri de Foment, arran de la trobada de demà.
 
Arxivat a