​Un mort i un ferit en un tiroteig a Barcelona

Les víctimes anaven amb un cotxe de matrícula alemanya

Precinte policial on s'ha produït el tiroteig
Precinte policial on s'ha produït el tiroteig | ACN
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:03h
Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona investiguen la mort d’un home i les ferides d’un altre, els dos amb arma de foc, al districte de Sant Martí de Barcelona. Els ocupants d’una moto els han tirotejat quan anaven en un cotxe amb matrícula alemanya, que encara no està identificada, segons informa Anna Punsí, de la Cadena Ser.
 
Els Mossos d’Esquadra han rebut avís a les 02:38 hores de la localització de dos homes ferits dins un vehicle en la via pública. Diversos efectius policials i d’assistència mèdica s’han desplaçat al carrer de Ramon Turró cruïlla amb carrer de la Llacuna, al barri del Poblenou del districte del Sant Martí, on els han localitzat amb trets d’arma de foc.
 
Un dels homes ferits ha mort al lloc dels fets mentre els serveis mèdics han intentat reanimar-lo, i l’altre ha estat traslladat a centre hospitalari.
 
Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets i localitzar el presumpte o presumptes autors.
   
Arxivat a