​Colau convoca per aquest divendres el ple sobre les retallades d'inversions

La sessió debatrà la reprovació de la gestió econòmica del govern municipal i crear una comissió sobre la rebaixa d'actuacions

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau | ACN
Redacció
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:21h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha convocat per aquest divendres a les 9.00 h el ple extraordinari que ha forçat l'oposició per debatre sobre les polèmiques retallades en inversions que preveu aplicar el govern municipal. Segons han informat fonts municipals, Colau ja ha firmat la convocatòria i l'ha comunicat als grups municipals en la Junta de Portaveus d'aquest dimarts. El ple extraordinari se celebrarà prèviament a l'ordinari que ja estava previst per aquest divendres.

A la reunió s'ha acordat que l'oposició tindrà una hora per agrupar totes les iniciatives i proposicions sobre les retallades del pressupost, un tema que ha marcat l'agenda mediàtica municipal la darrera setmana. S'han registrat dues peticions de ple extraordinari (una del d'ERC, el PDECat i el PSC, i una altra del PP, Cs i els mateixos socialistes), i tant el PSC com Cs busquen també la reprovació de la gestió econòmica de Colau. Entre les altres iniciatives sobre la taula hi ha la de crear una comissió no permanent d'estudi sobre les retallades.
Arxivat a