​La Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona reprendran la comissió mixta el 25 de juliol

El Govern subratlla que la reunió ha de servir per "normalitzar" la interlocució entre les dues institucions després de l'aixecament del 155

Quim Torra i Ada Colau en la seva primera reunió
Quim Torra i Ada Colau en la seva primera reunió | ACN
Redacció
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:12h
La Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona reuniran la comissió mixta el pròxim 25 de juliol, segons ha informat aquest dilluns el Govern. La trobada serà a les 10.00 h al Palau de la Generalitat, i servirà per reprendre les relacions entre les dues institucions després de la paralització de l'executiu català com a conseqüència de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució per reprimir el procés català.

La represa de la comissió la van acordar el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, en la trobada institucional que van mantenir a mitjans de juny. La reunió de la comissió mixta la presidiran la consellera de Presidència, Elsa Artadi, i Colau, i ha de servir, segons el Govern, "per posar al dia i normalitzar la interlocució amb les conselleries de la Generalitat i abordar temes urgents que afecten les dues institucions".
Arxivat a