L'actriu Leticia Dolera, pregonera de la Mercè 2018

La també guionista, que abandera la lluita per la igualtat de gènere i contra la violència masclista, donarà el tret de sortida a la festa major

L'actriu Leticia Dolera, en una imatge d'arxiu
L'actriu Leticia Dolera, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat el 07 de setembre a les 11:17h
L'actriu i guionista Leticia Dolera serà l'encarregada de donar el tret de sortida de la Mercè 2018. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presentat els detalls de la festa major d'enguany en una compareixença des del Palau de la Virreina aquest divendres.

Dolera, barcelonina, és una de les actrius del panorama estatal que ha abanderat amb més força el compromís i la defensa de la igualtat entre homes i dones i ha reclamat públicament en repetides ocasions la necessitat de combatre la violència de gènere. Dolera ha confessat sentir-se "molt emocionada i il·lusionada" pel "repte" de ser pregonera de la festa popular de la capital catalana. "Que vinguin moltes més alcaldies femenines i que les dones deixem de ser pioneres", ha reclamat.

L'acte institucional també ha servit per fer la presentació oficial del cartell, que neix de la mà de la il·lustradora barcelonina Sonia Pulido. L'artista ha retratat una Mercè que llueix una capa de superheroïna, sobre un vestit de color groc.
 
Arxivat a