Sons Solers, un «slow festival» que fuig de massificacions

Sant Pere de Ribes acull aquest divendres 13 de juliol les actuacions de Ramon Mirabet, Mishima o Animal

Ramon Mirabet és un dels caps de cartell de Sons Solers 2018
Ramon Mirabet és un dels caps de cartell de Sons Solers 2018 | Festival Sons Solers
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 7:24h
Mas Solers és un palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX que va acollir l'Antic Gran Casino de Barcelona quan el glamur, el lluïment i l'elegància eren els grans protagonistes de la vida social. En l'actualitat, l'espai continua sent seu de diversos esdeveniments amb el seu particular toc de distinció: concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes i saraus d'allò més especials.

Des de fa cinc anys, és també la imponent seu del festival Sons Solers, un esdeveniment que ja ha consolidat el seu lloc dins l'ecosistema de festivals i propostes culturals de l'estiu català i que torna aquest divendres 13 de julio, amb totes les entrades exhaurides. Una dada que demostra l'èxit de la proposta, amb un model que té identitat pròpia i que destaca d'entre l'amplíssima oferta d'esdeveniments culturals.

En poques paraules: una nit tranquil·la, de bon gust i lluny d'aglomeracions i massificacions, amb el denominador comú de la música del país i amb una oferta que es complementa amb una zona chill out, espai gastronòmic, nou hectàrees de jardins amb barres i afegits com aparcament gratuït i l'entrada també gratuïta per menors de 12 anys.

Un cartell encapçalat per Ramon Mirabet i Mishima

Ramon Mirabet, Mishima, Animal, Luthea Salom i Guillem Roma són els noms el cartell d’actuacions de la cinquena edició del Sons Solers Festival. El certamen serà en un dels primers escenaris on Mirabet oferirà el seu nou disc. Un altre dels grans atractius serà la presència de Luthea Salom, una cantant barcelonina que ha viscut gran part de la seva vida a Canadà i Estats Units, autora de la banda sonora de la sèrie de TV3 Cites.

“Volem consolidar la nostra aposta per un slow festival, és a dir, que fuig de massificacions”, tal com explicava Jordi Bernet, director del festival, a la presentació del cicle. En aquesta línia, Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes, ha celebrat l’aposta dels organitzadors per “un esdeveniment familiar i que posi en valor el nostre territori”.

Programació Sons Solers 2018

19:45h Obertura portes
20.30h Luthea Salom (Jardins Mònaco)
21.20h Guillem Roma (Jardins Mònaco)
22.15h Mishima (Amfiteatre Estrella Damm)
23.35h Animal (Jardins Mònaco)
00.30h Ramon Mirabet (Amfiteatre Estrella Damm)
01.50h VIDA DJs (Amfiteatre Estrella Damm)