El gendre d'Àngel Ros serà el nou subdelegat del govern espanyol a Lleida

L'actual cap de gabinet de l'alcalde lleidatarà assumirà el càrrec aquest dilluns

José Crespín
José Crespín | Arxiu
23 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:24h
El gendre d'Àngel Ros i actual cap de gabinet de la Paeria, José Crespín, serà el nou subdelegat del govern espanyol a Lleida. Crespín agafarà el relleu d'Imma Manso aquest mateix dilluns i es convertirà en el representant de l'executiu de Pedro Sánchez a la demarcació, segons ha avançat el diari Segre i ha confirmat NacióDigital.

Crespín és secretari d'organització del PSC i ocuparà el seu nou lloc de treball després que la lleidatana Teresa Cunillera hagi assumit la responsabilitat de delegada del govern exspanyola a Catalunya.

El futur subdelegat ha estat un dels principals suports que ha tingut l'alcalde Ros dins la Paeria en els darrers anys, i ha estat protagonista de diverses polèmiques com l'enfrontament amb l'exedil Marta Camps, que va acabar als tribunals, les acusacions contra Toni Postius després dels atemptats de París del novembre del 2015, la burla a Núria Parlon després de les primàries del PSC, o l'agressió a una manifestant el passat mes de març a les portes del Museu de Lleida.

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Crespín és des del 2008 funcionari de carrera com a tècnic superior especialista en comunicació a la Diputació de Barcelona, institució on va començar a treballar l'any 2004.