​Un sensesostre va morir apallissat a la plaça Catalunya

Un jutjat obre diligències per esclarir el cas, que va tenir lloc a finals de març

Redacció
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 8:26h
Un jujtat de Barcelona ha obert diligències per esclarir la mort d’un sensesostre de 30 anys que vivia a plaça Catalunya, després de rebre una pallissa. Els fets van passar a finals de març, segons informa La Vanguardia.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que les investigacions que s’han portat fins ara no han permès determinar les causes de l’agressió ni qui la va portar a terme. L’autòpsia tampoc ha determinat si la pallissa va ser la causa del fatídic desenllaç, ja que l’estat de salut de l’home, que era toxicòman i vivia al ras, era molt dèbil.

La víctima feia temps que s’havia instal·lat al costat mar de la plaça, on dormia amb els seus dos gossos. Un dia, segons expliquen uns cambrers de la zona, va desaparèixer i ja no en van saber res més fins que els van dir que havia mort.

L’home, després de l’agressió, va ser traslladat a un CAP i després a l’Hospital del Mar, on va estar-hi unes hores i va marxar sense que el donessin d’alta. El mateix dia va tornar, en un estat pitjor de salut, i va ser ingressat a l’UCI, on va morir.
Arxivat a