Protesta a Interior pel suïcidi en un desnonament a Cornellà

Centenars de persones s'han concentrat davant del Departament d'Interior

La protesta pel suïcidi en un desnonament a Cornellà
La protesta pel suïcidi en un desnonament a Cornellà | @cupnacional
Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat el 15 de juny a les 10:19h
Unes 200 persones s'han concentrat aquesta tarda davant les portes del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per protestar en els fets d'un home que s'ha suïcidat a Cornellà, fruit d'un desnonament. Entre els manifestants s'hi trobava el diputat de la CUP, Vidal Aragonès.
 
 

La concentració s'ha iniciat a les 20h de la tarda, on s'ha llegit un manifest i s'ha guardat un minut de silenci per l'home mort al municipi de Cornellà. Segons ha informat Betevé, el Departament s'ha blindat amb un dispositiu dels Mossos d'Esquadra una hora abans de la concentració.
 
El suïcidi provocat pel desnonament

L'home ha mort aquest dimecres al matí a Cornellà després de saltar per la finestra del seu domicili, situat en un desè pis, quan la comitiva judicial l'anava a desnonar. Ha estat just en el moment en què la comitiva, acompanyada dels Mossos d'Esquadra, ha trucat a la porta.

El desnonament s'havia demorat dues vegades. L'Ajuntament de Cornellà ha anunciat que estudia emprendre accions legals contra el banc propietari del pis. Ho ha afirmat la tinent d'alcalde d'Educació i Polítiques Socials, Montse Pérez, que ha assegurat que no s'entenen "les presses" de l'entitat -el Banc Popular- per tirar endavant el desnonament. 
 
Arxivat a