Miquel Pueyo serà el candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida

La militància dels republicans votarà com a cap de llista el filòleg i professor de Comunicació després de ser l'única candidatura a les primàries

22 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:49h
Miquel Pueyo
Miquel Pueyo | ACN
Miquel Pueyo serà el candidat d'ERC a les eleccions municipals de Lleida. Segons ha pogut saber NacióDigital, el filòleg i professor de comunicació a la UdL és l'únic aspirant que concorrerà a les primàries que la formació celebrarà aquest dimecres, per la qual cosa es convertirà en alcaldable.

Pueyo ha estat l'aposta de la direcció del partit per intentar guanyar els comicis a la capital del Segrià, una confiança que ha estat acceptada per Pueyo, que ha decidit concórrer a les eleccions després que l'any 2015 ho fes Carles Vega, proper delegat d'Ensenyament a Lleida i actual portaveu d'ERC a la Paeria. 

Pueyo va ser diputat al Parlament entre el 1988 i 1995, director de Planificació Lingüística de la Generalitat al 2004, secretari de Política Lingüística entre el 2005 i el 2007 i delegat del Govern a Lleida entre 2007 i 2011 en anys del Tripartit.