Retiren del mercat un tipus de formatge després de diverses intoxicacions

Fins al moment no se n'ha detectat cap cas a Catalunya

per Redacció, 18 de maig de 2018 a les 11:15 |
Un tipus de formatge Reblochon | Europa Press
El Grup Carrefour ha començat a retirar una partida de formatge tipus Reblochon dels seus establiments després que les autoritats sanitàries hagin detectat set intoxicacions de nens per E. Coli presumptament causades pel consum d'aquest producte. Es tracta d'un formatge elaborat a partir de llet crua, i en el cas de la partida que podria ser la causa de la intoxicació, fabricat a França.

Fins al moment, no es té coneixement de cap cas d'intoxicació relacionat amb aquest aliment a Catalunya ni a l'estat espanyol. Les autoritats sanitàries franceses han comunicat que el producte, de la marca Fromageries Chabert Mallieres, ha estat distribuït al Canadà, a Portugal, a Alemanya, a França, a Espanya i als Països Baixos, des d'on també s'ha distribuït posteriorment a la República Txeca, a Alemanya i a Dinamarca.

 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Participació