Institucions i veïns del Moianès graven un videoclip per demanar la llibertat dels presos polítics

Amb música i lletra de Quim Vila, la creació audiovisual es donarà a conèixer aquest divendres

Imatge promocional de l'estrena del videoclip, amb els quilòmetres de distància que separen Calders de les presons madrilenyes
Imatge promocional de l'estrena del videoclip, amb els quilòmetres de distància que separen Calders de les presons madrilenyes | Quim Vila
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:12h
"Quan la gent és qui ho demana, res ni ningú ho pot aturar. Som majoria manifesta que en pau pretén tan sols votar". Així és com comença la cançó Democràcia, escrita i musicada pel cantautor moianès Quim Vila l'any 2014 i que aquest divendres, 18 de maig, estrenarà videoclip en el marc d'un acte lúdic i reivindicatiu que començarà a dos quarts de deu del vespre i tindrà lloc a l'Espai Cultural Les Faixes de Moià (el Moianès).

La creació audiovisual, que pretén clamar per l'alliberament dels presos polítics i manifestar el rebuig contra les actuacions repressives de l'Estat motivades pel 155, ha comptat amb la participació d'alcaldes, regidors i veïns i veïnes del Moianès. De fet, per promocionar la iniciativa, ja fa uns dies que els diversos municipis de la comarca van compartir fotografies on s'hi veien els cartells d'entrada al poble i els quilòmetres que els separaven de les diverses presons on hi ha els polítics i activistes catalans.

La presentació oficial del videoclip s'emmarcarà dins d'un acte lúdic i reivindicatiu que comptarà amb breus parlaments, música en directe, i un petit refrigeri pels assistents. L'entrada serà gratuïta i oberta a tothom.