En llibertat, l'estafador «seductor»

L'home va ser arrestat quan va comparèixer als jutjats per firmar i ara es troba a la comissaria de les Corts

Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:05h
Els Mossos d'Esquadra han tornat a deixar en llibertat una altra vegada -després de detenir aquest dimarts- Albert Cavallé conegut com l''estafador de l'amor', ja que sobre ell pesen nombroses denúncies per haver-se aprofitat de la relació amb diverses dones per obtenir beneficis econòmics mitjançant l'engany.

Precisament Cavallé va ser detingut quan es presentava en dependències judicials, on havia de comparèixer regularment, i allà els agents van constatar, en revisar-li la documentació, que tenia una ordre de cerca i captura de la comissaria d'Horta-Guinardó, que investiga la denúncia d'una altra víctima. 

Cavallé s'asseurà al banc dels acusats aquest dijous en dos judicis per delictes d'estafa. En un dels casos, l'home s'hauria aprofitat el 2015 de l'amistat amb una dona que havia conegut a través d'un xat per aconseguir fins a 2.280 euros. Li havia assegurat que necessitava els diners per diversos motius, com per exemple, que havia patit un accident o per comprar medicació, i que li retornaria, però no ho va fer.

El fiscal demana una pena de 2 anys i 6 mesos de presó per a l'acusat per un delicte continuat d'estafa. En l'altre cas, del 2016, l'home va fer creure a una altra dona que es dedicava a les inversions borsàries, però no li va tornar els 2.500 euros que li havia lliurat. El fiscal demana 2 anys de presó per a l'acusat per un delicte d'estafa.
Arxivat a