VÍDEO Aigües fecals i inundacions: el malson dels agents de la comissaria de Ciutat Vella

Els sindicats USPAC i SAP-FEPOL denuncien la situació i demanen al Departament d'Interior que actuï

Inundacions i aigües fecals a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella.
Inundacions i aigües fecals a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella. | USPAC
14 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:16h
La comissaria dels Mossos d'Esquadra al districte de Ciutat Vella s'inunda i s'omple d'aigües fecals tot sovint. Així ho han denunciat aquest cap de setmana els sindicats USPAC i SAP-FEPOL, que han posat llum a aquesta situació, amb l'objectiu que el Departament d'Interior hi actuï amb diligència i la determinació de millorar aquest equipament situat al carrer Nou de la Rambla.
 

Inundacions i aigües fecals a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella. Foto: USPAC


Segons lamenten, cada vegada que plou -com va succeir aquest cap de setmana- les instal·lacions s'inunden, com es pot veure a les fotografies. Aquest fet, diuen, denota la "deixadesa de les comissaries a tot el territori". Algunes de les zones que tendeixen a inundar-se cada vegada que plou són els vestidors o el vestíbul. A més, i com que les canonades no aconsegueixen drenar prou bé l'aigua, aquesta reflueix dels lavabos, cosa que genera greus problemes de salubritat, ja que la zona s'omple d'aigües fecals.
 

Inundacions i aigües fecals a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella. Foto: USPAC

 

Inundacions i aigües fecals a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella. Foto: USPAC


"Tenim unes instal·lacions lamentables i patètiques", ha lamentat la USPAC, que ha assegurat que l'estat de construcció de l'edifici és "vergonyós".
Arxivat a