Cs i el PSC se les tenen a Twitter pel «no» dels socialistes a sumar amb Manuel Valls

Albert Rivera assegura que el PSOE està "més còmode donant suport als nacionalistes" i Salvador Illa retreu al partit taronja el seu suport al "PP corrupte" de Madrid

Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:04h

Manuel Valls, amb el líder de Cs, Albert Rivera i el president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol Foto: ACN


El "no" rotund i immediat dels socialistes a sumar-se a una plataforma constitucionalista encapçalada per l'ex-primer ministre francès Manuel Valls per guanyar a Barcelona -proposta que ha fet ell mateix aquest cap de setmana- ha indignat Ciutadans. Tant, que el líder de la formació taronja, Albert Rivera, ha carregat contra el PSOE via Twitter tot lamentant que estigui "més còmode donant suport a nacionalistes i populistes" que no pas "sumant amb els constitucionalistes".

El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, que ha estat l'encarregat de verbalitzar públicament aquest dilluns la negativa a la fórmula que planteja Ciutadans, ha respost el comentari de Rivera. "És fals i deshonest dir que els socialistes estem més còmodes donant suport a nacionalistes i populistes. En canvi, és una veritat incontestable dir que Ciutadans està més còmode donant suport al PP corrupte de Madrid", ha etzibat també a través d'aquesta xarxa social. El PSC ha recordat també que és Jaume Collboni el seu cap de llista, ja que així va ser ratificat pel partit fa poc més d'una setmana.
  
El PSOE ha tanca files amb les declaracions del PSC. El secretari d'Organització dels socialistes espanyols, José Luis Ábalos, ha subratllat en declaracions a La Sexta que el PSC presentarà una candidatura "netament socialista" a l'alcaldia de Barcelona i que, per tant, no necessita "importar" fitxatges de fora. Significatiu, però, ha estat el tuit que ha fet el líder del PSOE, Pedro Sánchez, sobre el suposat fitxatge de Valls deixant entreveure que l'ex-primer ministre francès declinarà finalment ser cap de cartell. "Rivera anuncia un no-fitxatge, Valls, per a després culpar la resta de partits del seu no. Lo mai vist. Ven fum", ha dit.
 
Arxivat a