Així serà la rua d'avui per celebrar el doblet del Barça

L'equip recorrerà els carrers de Barcelona amb un bus descobert que partirà a les 18.00 h a tocar de Drassanes, després d'haver aconseguit la Lliga i la Copa del Rei

Una rua per celebrar un títol del Barça, en una imatge d'arxiu
Una rua per celebrar un títol del Barça, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:41h

El recorregut de la rua del Barça per celebrar el doblet. Foto: FC Barcelona


Barcelona acull aquest dilluns la rua per celebrar que el Barça ha guanyat el 25è títol de Lliga, a més del 30è de la Copa del Rei. La celebració partirà a les 18.00 h des del World Trace Center, al Port, i recorrerà els carrers de la capital catalana amb l'habitual bus descobert. També es podrà seguir en directe per TV3, però no arribarà al Camp Nou.

L'equip blaugrana farà el recorregut en una hora i mitja, aproximadament, i també passarà per la plaça Drassanes, l'avinguda Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Comte d'Urgell i l'avinguda de Sarrià, on s'acabarà el trajecte davant la plaça Doctor Ignasi Barraquer.

Hi haurà punts d'animació preparats amb banderes, confeti, música ambient i pantalles led que estaran ubicats a l'inici del Paral·lel, a la intersecció de la ronda de Sant Pau amb el Paral·lel, i al carrer Urgell amb l'avinguda de Roma i a l'avinguda de Sarrià amb l'avinguda Josep Tarradellas.


 

 
Arxivat a