Els missatges sobiranistes que el Govern hauria difós des del Palau, segons les ADIC

Els treballadors públics en defensa de les institucions fan córrer per les xarxes els discursos que haurien fet Puigdemont, Junqueras, els consellers o els exiliats per Sant Jordi

Muntatge de les ADIC amb els membres del Govern a Palau, per Sant Jordi.
Muntatge de les ADIC amb els membres del Govern a Palau, per Sant Jordi.
23 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:32h
Els membres del Govern no han pogut celebrar el Sant Jordi amb llibertat, aquest any, a causa dels empresonaments i exilis. I a nivell institucional, no s'han pogut fer els actes tradicionals, com la missa de cada any, el discurs des de Palau del president i la benedicció de roses. Carles Puigdemont sí que ha difós un vídeo amb un missatge per a la diada, però ho ha hagut de fer a distància.

Tot i això, les treballadors per a la defensa de les institucions catalanes (ADIC) han volgut omplir aquest buit i estan difonent a través de les xarxes socials els missatges sobiranistes que suposadament haurien difós els membres del Govern i els principals dirigents independentistes encausats, a través de fotomuntatges on apareixen aquests en diferents punts del Palau.

En un primer moment, han difós una teòrica convocatòria en què els membres del Govern convidaven els catalans a un esmorzar al Palau, en motiu del Sant Jordi, a les 11h, si es confirmava assistència i es mostrava la invicatació i "valors democràtics":