Un Barça imperial encadena la quarta Copa consecutiva

El conjunt blaugrana en la seva millor versió esborra el Sevilla amb gols de Suárez, Messi, Iniesta i Coutinho i es proclama campió de la Copa del Rei (0-5)

Andrés Iniesta en una acció del partit
Andrés Iniesta en una acció del partit | FC Barcelona
21 d'abril del 2018
Actualitzat el 22 d'abril a les 17:06h
Quatre copes seguides, cinquena final consecutiva i trenta copes del Rei. Aquestes dades converteixen el Barça en el rei de copes i demostren l'hegemonia blaugrana en aquesta competició. Els blaugrana han deixat el partit enllestit en una primera part magistral, amb un Barça tot terreny i un Sevilla anul·lat. 3 a 0 amb dos gols de Suárez i un de Messi. La segona, tres quarts del mateix amb un conjunt català dominador que ha acabat de sentenciar el partit amb el quart gol, d'Iniesta, i el cinquè, de Coutinho.

El partit ha arrencat amb un monòleg del Barça. La pressió altíssima i la intensitat dels blaugrana ha anul·lat el Sevilla. Amb un Iniesta superlatiu, els de Valverde han tingut les primeres ocasions, en especial una de Leo Messi en un espectacular xut llunya de falta que ha tret el porter sevillista en una gran aturada. Al minut 13, una passada molt precisa del porter Cillessen ha deixat sols Coutinho i Suárez. El brasiler ha conduit la pilota i l'ha deixat per l'uruguaià, que ha fet entrar la pilota ja sense porter.
  El Barça ha continuat pressionant però el Sevilla ha fet un pas endavant i ha tingut alguna ocasió de perill que no ha pogut culminar. Al minut 30, una gran jugada col·lectiva entre entre Iniesta i Alba ha acabat amb el segon gol de Messi després d'una gran assistència de taló del jugador de l'Hospitalet. Poc abans del minut 40 ha caigut el tercer; obra de Suárez després d'una gran passada filtrada de Messi. Una primera part majestuosa del Barça s'ha tancat amb el 0-3.