La nova obra d'art de Tvboy sorprèn als vianants del centre de Barcelona

El petó de Sant Jordi, amb uns personatges molt especials

Vianants es fotografien amb el «sant» Messi
Vianants es fotografien amb el «sant» Messi | Adrià Costa
Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:30h
L'il·lustrador Tvboy segueix deixant la seva petjada als carrers de Barcelona. En aquesta ocasió, amb motiu de la diada de Sant Jordi, ha tornat a escollir el passeig de Gràcia, a tocar la plaça Catalunya, per ubicar una de les seves obres. Amb petó inclòs.

Es tracta d'un grafiti que ha pintat aquesta nit que porta per títol “Amor Omnia Vincit”. En ell, dos grans rivals del món del futbol, José Mourinho i Pep Guardiola es fonen en un “petó d'amor”, tal com explica el mateix autor. A més, Guardiola vesteix el llaç groc de suport als presos polítics.
 

Pep Guardiola i José Mourinho, protagonistes del petó de Sant Jordi de Tvboy Foto: Adrià Costa


“Barcelona sempre ha estat una ciutat de pau, tolerància i respecte i així seguirà sempre”, diu Tvboy al seu Instagram. “Les diferències són el que més ens uneix i una mica més d'amor és el que ens fa falta a tots”, afegeix.

La nova obra de Tvboy s'ubica en un indret que ja havia utilitzat fa gairebé un any pels volts de Sant Jordi. El grafiter va fer un dibuix que il·lustrava Messi i el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo fent-se un petó apassionat. El va fer una antiga gasolinera, on ara hi ha el punt de recàrrega de cotxes elèctrics, però va durar pocs dies perquè les instal·lacions es van desmantellar per ordre del propietari. La primera llicència per a l'activitat de la gasolinera s'havia atorgat el 1995, i es va revalidar el 2010, però havia caigut en desús.
 
Arxivat a