​Uber continua l'expansió a Barcelona: ara amb l'aplicació de menjar a domicili

A través d'Uber Eats oferirà 15 tipus de cuina de 150 restaurants diferents

Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat el 06 d'abril a les 7:07h

Un repartidor d'Uber Eats a Barcelona Foto: Uber


L'aplicació de menjar a domicili Uber Eats ja ha arribat a Barcelona, menys d'un mes després que la companyia hagi tornat a la ciutat amb el servei de cotxes de lloguer amb conductor, l'uberX, cosa que ha revifat la polèmica amb els taxistes. La capital catalana era la primera ciutat de fora dels Estats Units on la companyia va decidir desenvolupar el pilot del seu servei d'entrega a domicili el febrer del 2015.

Ofereix menjar de 150 restaurants de 15 tipus de cuina diferent sense haver de fer una comanda mínima i es podrà demanar des de l'aplicació o bé des de la pàgina web ubereats.com. El servei està disponible de dilluns a diumenge de 12 del migdia a 12 de la nit i l'usuari pot comprovar la disponibilitat de l'entrega a la seva zona introduint l'adreça. Com a promoció, el primer mes el cost de l'entrega serà gratuït i posteriorment 2,5 euros per a tots els restaurants.

El director general d'Uber Eats a l'Estat, Manel Pujol, ha destacat que la capital catalana "té centenars de bons restaurants de tots els tipus de cuina imaginables" i uns ciutadans "acostumats a l'ús de les aplicacions". Els repartidors de l'empresa disposen de forma gratuïta d'una assegurança per accidents i en cas d'hospitalització gràcies a un conveni amb l'asseguradora Axa.
Arxivat a