VÍDEO L'agressor d'una dona a un semàfor de la Diagonal paga 60.000 euros d'indemnització

L'home, que haurà d'assistir a cursos sobre discriminació, va colpejar les cames de la víctima i ho va difondre a les xarxes socials

Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 16:33h

Diversos frames del vídeo de l'agressió gratuïta d'una noia a la Diagonal de Barcelona.


El jove que fa tres anys va clavar una puntada de peu a una dona a la Diagonal de Barcelona i llavors ho va penjar a les xarxes socials ha hagut de pagar 60.000 euros a la víctima per reparar el dany físic i moral i intentar així evitar la presó, segons publica El País. Els fets van passar a les 6 del matí del 22 de febrer de 2015.

Ara, el jove ha estat condemnat a un any i mig de presó després que hagi acceptat l'acusació. Davant d'aquest fet, i com que la pena és inferior als dos anys, la jutgessa ha acceptat que no ingressi a la presó, tot i que a canvi haurà de realitzar cursos d'acceptació de la diversitat, de gènere i de prevenció de comportaments violents. 

La vista s'ha celebrat a la Ciutat de la Justícia, on el fiscal d'odi i discriminació, Miguel Ángel Aguilar, li demanava una pena de tres anys de presó, to i que posteriorment ha rebaixat la seva petició. 

Mario G. M va colpejar les cames de la víctima mentre es trobava parada en un semàfor i la va fer caure a terra. Un amic de l'acusat va gravar l'atac i van penjar el vídeo a la xarxa on es va fer viral. La dona va patir un esquinç. L'agressor es va presentar la comissaria de policia de Talavera de la Reina (Toledo), quan va saber que el buscaven.

Arxivat a