FOTOS i VÍDEOS La neu torna a arribar a Barcelona i deixa 25 cm al Tibidabo

El temporal serà història en unes hores

El Tibidabo, aquest matí
El Tibidabo, aquest matí | Alfons Puertas
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 9:42h
La neu ha tornat a fer acte de presència aquesta matinada a cotes baixes d'arreu del país. El temporal, però, ja amaina i serà història en unes hores. A mig matí sortirà el sol i farà vent i fred.

La neu que ha caigut en les darreres hores ha deixat fins a 25 centímetres de gruix al Tibidabo, en el què s'ha convertit la nevada més important de l'any a la zona més alta de Barcelona, segons han informat fonts municipals. El moment de màxima intensitat ha estat de matinada, tot i que a primera hora la pluja ha anat guanyant terreny i es preveu que la neu es vagi fonent poc a poc.

Com a conseqüència de la neu, diverses carreteres que creuen Collserola s'han hagut de tallar, tot i que passades les vuit del matí ja s'ha pogut reobrir la Carretera de la Rabassada, des de la Ronda de Dalt fins a la cruïlla de Molins de Rei, així com la BV-1415 – la carretera d'Horta a Cerdanyola- on els vehicles també hi poden circular de nou. Per contra la BV-1462 –la carretera de Vallvidrera- està oberta fins a la Plaça Vallvidrera però la resta roman tallada a la circulació, segons la Guàrdia Urbana.

Pel que fa l'afectació en el transport públic, s'ha hagut de restringir el servei a la zona de l'àmbit de Collserola, segons ha informat TMB. A primera hora del matí, no s'ha prestat servei a les línies 111, 118 i 128, a més de la 102, com a conseqüència de la neu, mentre que a les línies 130, 185 i 196 estan circulant amb limitacions per la impossibilitat d'arribar als punts més alts dels itineraris a Can Caralleu, la part alta de Sant Genís i el peu del Tibidabo.

La resta de la xarxa d'autobusos -nova xarxa, convencionals i de proximitat- funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro.

Aquí teniu un recull amb fotos i vídeos de la neu a Barcelona, que ha tornat a arribar amb escreix al Tibidabo.
 

L'Observatori Fabra del Tibidabo, aquest matí. Foto: Alfons Puertas

 
Arxivat a