Les obres de les Glòries es reprendran la setmana que ve després de gairebé un any d'aturada

Colau va decidir parar els treballs l'abril passat arran dels diversos incompliments i endarreriments amb l'antic adjudicatari

Obres de la plaça de les Glòries
Obres de la plaça de les Glòries | Adrià Costa
Redacció
17 de març del 2018
Actualitzat a les 15:03h
La setmana vinent es reprenen les obres des dos túnels viaris de la zona de Glòries i s'inicien les tasques d'urbanització del futur parc en superfície que es crearà a l'espai. La primera intervenció que es farà consistirà en construir un pont rígid per protegir les estructures ferroviàries sota les quals passaran els dos nous túnels.

Aquestes intervencions s'han tornat a posar en marxa després que el mes d'abril de 2017 l'equip de govern decidís aturar-les a causa de diversos incompliments i endarreriments amb l'antic adjudicatari. En una visita a la zona l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recordat que la nova licitació dels treballs s'ha subdividint en cinc lots djudicats a diferents empreses per "garantir la viabilitat de les obres". Alhora s'ha mostrat convençuda que " ara res podrà aturar-les". El pressupost total d'aquestes intervencions és de 81,7 MEUR. 68,8 MEUR corresponen a l'obra civil dels túnels, que s'allargarà gairebé tres anys, i els altres 12,9 MEUR corresponen a la plaça, que estarà acabada a finals d'aquest 2018.
Arxivat a