Nou detinguts al Raval aquest dijous en una operació antidroga

Els Mossos i la Guàrdia Urbana reforcen la seva presència al barri i les mesures de prevenció i dissuasió

15 de març del 2018
Actualitzat a les 16:41h

Operació policial al Raval contra els narcopisos. Foto: ACN


Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella han treballat aquesta setmana en un dispositiu antidroga, en què finalment nou persones han estat detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública aquest dijous.

Els agents han accedit a diversos pisos del barri, en un dispositiu que ha finalitzat amb sis detencions vinculades al tràfic de substàncies estupefaents. A l'interior dels pisos del carrer Paloma i al carrer Riera Alta s'han decomissat seixanta grams de cocaïna i heroïna. A més, la Guàrdia Urbana també ha registrat un altre domicili del carrer Arc de Sant Agustí, que ha acabat amb tres detinguts més. En aquest habitatge s'han decomissat 9.600 euros, més d’un quilogram de marihuana, 145 grams de cocaïna, 42 grams de metamfetamina, 48 pastilles d’èxtasi, 18 paperines de cocaïna, 13 paperines de metamfetamina, 24 grams de haixix i 2 balances de precisió.

Aquesta operació se suma a la que es va emprendre dimecres, en què es va entrar en tres domicilis més del barri del Raval i es van practicar quatre detencions. Els Mossos i la Guàrdia Urbana han realitzat, en total, 52 entrades en pisos i locals en matèria de salut pública, i 79 detencions al Raval, on es mantindran dispositius de seguretat amb investigacions obertes. En aquest barri s'han reforçat les accions de prevenció i dissuasió, que han comportat un increment de patrulles uniformades a la zona.
Arxivat a