Imputats els dos agents del crim de la Guàrdia Urbana per la mort d'un manter

Rosa Peral i Albert Lòpez han estat citats a declarar el proper divendres

Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 10:14h

Punt on va ser trobat el cadàver del guardia urbà al pantà de Foix. Foto: ACN


El judici del crim de la Guàrdia Urbana, en què Rosa Peral i Albert Lòpez estan acusats, continua amb novetats sobre la mort per enverinament de Pedro Rodríguez. Segons va avançar La Vanguàrdia fa uns dies, el desencadenant del crim va ser la intenció de la víctima de desvetllar la mort, en secret, d'un manter a Montjuïc l'estiu del 2014 per part dels dos agents, durant un dispositiu policial de top manta.

Ara, la jutge ho ha confirmat i també ha imputat Peral i López per la mort d'un manter a Montjuíc el 9 de agost de 2014, segons ha explicat el mateix diari. Els dos estan citats a declarar el proper divendres 16 de marzo.

Els dos agents estan sent investigats per l'homicidi de l'agent de la Guàrdia Urbana Pedro Rodríguez, el cos del qual va aparèixer calcinat en el maleter d'un cotxe al pantà de Foix, el maig de 2017. La investigació ha permès descobrir que els dos acusats van estar vinculats, quan patrullaven junts, en un dispositiu contra la venda ambulant a Barcelona que va acabar amb un manter caient, i morint, per un terraplè. En un primer moment, l'informe de la Guàrdia Urbana va concloure que la mort de l'home va ser accidental. Ara el jutge no ho té clar i ha reobert el cas.

Aquesta és la tercera imputació per homicidi contra Rosa Peral. La primera per la mort del seu company Pedro, la segona per la preparació de l'homicidi per matar el seu exmarit, contractant un sicari des de la presó, i la tercera pel manter.
Arxivat a