Ricard Ustrell torna a TV3 amb els «Quatre gats»

El periodista fa una nova incursió a la pública amb la versió televisiva de les entrevistes d'"El Suplement", i arrencarà amb Mujica i Salmond

Ricard Ustrell, en una imatge d'arxiu
Ricard Ustrell, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
12 de març del 2018
Actualitzat el 13 de març a les 16:36h
Fa gairebé tres mesos que Ricard Ustrell es va acomiadar del públic de TV3, una marxa inesperada després de només setze dissabtes al capdavant de Preguntes Freqüents, l'aposta de la casa per repuntar les audiències del cap de setmana. Llavors, el periodista sabadellenc va al·legar que necessitava "temps i pausa" per madurar l'etapa televisiva. Avui, Ustrell té decidit tornar a posar un peu a la pública catalana.

Ho farà amb la versió televisiva de la secció Quatre gats d'El Suplement de Catalunya Ràdio, un espai que combina el gènere de l'entrevista i el del reportatge en el qual el periodista passeja amb un convidat per un indret que li és familiar i on interactua amb persones pròximes. L'espai ja va rebre el reconeixement dels Premis Ràdio Associació fa dos anys, i promet sumar adeptes a la pública catalana, que té precedents d'èxit de programes similars, com és el cas d'El Convidat d'Albert Om. 

La incursió televisiva dels Quatre Gats es traduirà per ara en quatre capítols, que s'emetran entre l'abril i el maig. Els dos primers tindran com a convidats estrella l'expresident uruguaià José Mujica i l'ex-primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond. 

Els seguidors del periodista sabadellenc ja poden ara lligar caps i entendre el rerefons de l'enigmàtica foto presa des d'un avió que Ustrell va penjar a les xarxes a finals de febrer sense cap altra explicació que la destinació: "Uruguai!". 


 
Arxivat a