​El PDECat proposa que Barcelona atorgui la Medalla d'Or a títol pòstum a Jorge Wagensberg

La formació destaca que el científic ha honorat la ciutat amb la seva saviesa, i ha situat la capital catalana "com un referent internacional" en ciència i cultura

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 20:13h

Jorge Wagensberg al MEV Foto: Adrià Costa


El Grup Demòcrata –el PDECat- a l'Ajuntament de Barcelona ha proposat que el consistori atorgui la Medalla d'Or de la ciutat al mèrit científic a títol pòstum al prestigiós científic i museògraf Jorge Wagensberg, que va morir el dissabte. El portaveu del grup, Jaume Ciurana, ha destacat la contribució de Wagensberg a la ciència i la cultura, i que va situar la capital catalana com a referent.
 
"Wagensberg és mereixedor de la Medalla d'Or de la ciutat al mèrit científic perquè ha honorat la nostra ciutat amb la seva saviesa", ha defensat Ciurana, que ha subratllat la seva contribució a la ciència i la cultura, i haver situat Barcelona "com un referent internacional en aquests àmbits". El científic va ser el fundador del Cosmocaixa i actualment era el director artístic de la futura seu barcelonina del museu de l'Hermitage de Sant Petersburg.
Arxivat a