Un llibre, una pel·lícula i una obra de teatre per gaudir el cap de setmana

NacióDigital recomana "Herbari", "Loving Pablo" amb Javier Bardem, i "Bodas de sangre", el clàssic de Lorca amb Clara Segura i Nora Navas

Javier Bardem i Penélope Cruz, en una escena de «Loving Pablo»
Javier Bardem i Penélope Cruz, en una escena de «Loving Pablo»
09 de març del 2018
Actualitzat a les 17:53h
D'entre tota l'oferta cultural, aquestes són les propostes que us recomanem des de la redacció de NacióDigital per gaudir al màxim del temps de lleure, oci i cultura del cap de setmana.

El llibre

Herbari, d'Adrienne Barman
Una deliciosa enciclopèdia visual dedicada a les plantes i flors


Després de l’èxit de Bestiari, Libros del Zorro Rojo publica Herbari, una nova enciclopèdia visual d’Adrienne Barman, aquest cop dedicada a mostrar les característiques d'una gran varietat de plantes i flors. El llibre és tota una delícia que manté la vivesa i l’humor propis de l'autora, augmentat per una composició ben original de múltiples escenaris naturals, on la il·lustradora belga té l’encert d’incloure alguns dels personatges de la seva fauna, fascinant i singular. Ideal per regalar, tocar, contemplar i gaudir.

La pel·lícula

Loving Pablo
La impressionant recreació que Javier Bardem fa de Pablo Escobar

Arriba a la cartellera el drama dirigit per Fernando Léon de Aranoa sobre el narcotraficant colombià Pablo Escobar, basat en el llibre Amando a Pablo, odiando a Escobar, signat per la periodista colombiana Virginia Vallejo. El film mostra la relació amorosa que va mantenir el famós narco als anys 80.


L'obra de teatre

Bodas de sangre
Oportunitat de gaudir d'una gran versió del clàssic de Lorca


La paraula és la protagonista del nou muntatge d’Oriol Broggi, Bodas de Sangre, de Federico Garcia Lorca, que aquest divendres 9 de març arriba al Teatre-Auditori de Granollers. Una obra que parla sobre les forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia degut als forts lligams familiars i als costums i tradicions arrelades, amb les interpretacions estel·lars de Clara Segura i Nora Navas. Teatre-Auditori de Granollers, 9 de març.


L'esdeveniment

MUD'18
El folk com a punt de trobada entre tradició i modernitat

Lleida tornarà a ser aquest cap de setmana el punt neuràlgic del festival pioner de neo-folk a tot l’Estat. El MUD posa el focus a la música folk, però obre el punt de mira i dialoga amb d'altres estils, músiques, arts i registres. Una finestra d'avantguarda que no entén de prejudicis, i que sempre sorprèn a l'espectador, a mig camí de la tradició i la modernitat. Lleida, del 8 a l'11 de març.

L'imperdible

Americana Film Fest 2018
Una pantalla pel millor del cinema independent nord-americà

Un cap de setmana ideal per gaudir del Festival de Cinema Independent Nord-americà de Barcelona, que arriba a la seva cinquena edició. Com és habitual, el festival se celebra a les tres sales dels Cinemes Girona de Barcelona. L'edició 2018 està formada per un total de 31 llargmetratges repartits en tres seccions: Tops, Next i Docs, a més de les habituals sessions gratuïtes de Movistar+. Ideal per gaudir del sabor cinèfil independent cent per cent americà. Cinemes Girona de Barcelona, fins a l'11 de març.