Sting, Joan Baez, Bryan Ferry o Texas, plats forts d'un Cap Roig 2018 ple d'estrelles

El festival també programa les actuacions de Manolo García, Joan Dausà, Macaco, Maná, Andrea Bocelli, Loquillo, Juanes, Texas, Damien Ricer i Jarabe de Palo, entre d'altres

02 de març del 2018
Actualitzat el 03 de març a les 19:54h
Sting, acompanyat de l'Orquestra Simfònica del Vallès, és una de les joies del Festival Jardins de Cap Roig d'aquest any.
Sting, acompanyat de l'Orquestra Simfònica del Vallès, és una de les joies del Festival Jardins de Cap Roig d'aquest any. | Marina López / ACN
El Festival de Cap Roig ha desvetllat aquest divendres el cartell de la divuitena edició. Manolo García, Bryan Ferry, Texas, Sting, Antonio Orozco, Luz Casal, Damien Rice, Maná, Jarabe de Palo, Juanes, Rosario, Joan Dausà, James Blunt, Morat, Sergio Dalma, Els Catarres, Macaco, Loquillo, Joan Baez, o Roger Hodgson, conformen les línies mestres d'una programació que viurà el tret de sortida el 13 de juliol, amb Luis Miguel, i la clausura el 22 d'agost, amb Andrea Bocelli.

En total, seran 28 concerts de luxe, amb primeres espases internacionals, de l'àmbit estatal i catalans, noms punters i d'una àmplia gamma de registres, d'un festival que torna amb ganes de seguir seduint el públic català en època estival, amb distinció i una programació excepcional. El festival està organitzat per Clipper's Live amb la col·laboració de la Fundació Bancària 'la Caixa'.

El director del Festival de Cap Roig, Juli Guiu, ha destacat en la presentació a premsa el "gran inici i el gran final" del certament. També ha ressaltat que la programació compta amb el "top" d'artistes espanyols i catalans, en "una línia eclèctica que està donant bon resultat".

Grans noms en una programació de primer nivell

D'entre la programació, cal destacar la presentació del nou àlbum de Manolo García, Geometría del rayo; també l'oportunitat de gaudir per darrera vegada als escenaris de la cantautora Joan Baez; Sting, que torna a Cap Roig després de tres anys; James Blunt, que presentarà nou àlbum, The Afterlove; l'ex-cantant de Supertramp, Roger Hodgson que presenta Breakfast in America; Joan Dausà i el seu nou disc, Ara som gegants; Sergio Dalma, amb les cançons de Vía Dalma III.

Altres noms que caldrà seguir de prop són Pau Donés i l'exitosa gira de Jarabe de Palo, Macaco, Hombres G, el cantautor malagueny Pablo López, la banda internacional Texas, amb més de 35 milions de discos venuts, els mexicans Maná, amb més de 40, la superestrella Juanes, o el cantautor pop-folk Damien Rice, un jove irlandès que s'ha convertit en tota una referència de la radiofórumla amb distinció.

Entrades a la venda a partir del 5 de març

Les entrades es posaran a la venda el pròxim 5 de març al web oficial del Festival de Cap Roig. El pressupost d'aquesta edició és de 4,1 milions d'euros i el preu mig de l'entrada de 61,3 euros. "Si traiem els quatre concerts extraordinaris que són Maná, Bocelli, Sting i Luis Miguel, el preu de l'entrada és de 45,70 euros", ha puntualitzat Guiu.

Aquest any, el Festival tindrà també una nit solidària. El projecte promogut per la Fundació Bancària 'la Caixa' i Clipper’s Live en el marc del Festival de Cap Roig serà a benefici de la Fundació TRESC, de Palafrugell, entitat que treballa en la formació i la inserció laboral de persones amb discapacitat i malaltia mental. Antonio José protagonitzarà el concert solidari d'aquesta edició.

Mag Lari i Dàmaris Gelabert, al Cap Roig Mini

Després de l’èxit assolit en les edicions anteriors del Cap Roig Mini, aquest any el Festival aposta per espectacles familiars amb les criatures com a protagonistes. El Mag Lari i de Dàmaris Gelabert amenitzaran les vetllades del 4 i el 10 d'agost, respectivament.

Programació Festival Cap Roig 2018

Divendres 13 de juliol - LUIS MIGUEL
Dissabte 14 de juliol - BRYAN FERRY
Diumenge 15 de juliol - MANOLO GARCÍA
Divendres 20 de juliol - TEXAS
Dissabte 21 de juliol - STING
Divendres 27 de juliol - ANTONIO OROZCO
Dissabte 28 de juliol - LUZ CASAL
Diumenge 29 de juliol - DAMIEN RICE
Dilluns 30 de juliol - MANÁ
Dimarts 31 de juliol - JARABE DE PALO
Dimecres 1 d’agost - JUANES
Dijous 2 d’agost - ROSARIO
Divendres 3 d’agost - JOAN DAUSÀ
Dissabte 4 d’agost - MAG LARI (CR MINI)
Diumenge 5 d’agost - JAMES BLUNT
Dilluns 6 d’agost - MORAT
Dimecres 8 d’agost - SERGIO DALMA
Dijous 9 d’agost - ELS CATARRES
Divendres 10 d’agost - DÀMARIS GELABERT (CR MINI)
Dissabte 11 d’agost - MACACO
Diumenge 12 d’agost - LOQUILLO
Dilluns 13 d’agost - ANTONIO JOSÉ
Dimarts 15 d’agost - JOAN BAEZ
Dijous 16 d’agost - HOMBRES G
Divendres 17 d’agost - TABURETE
Dissabte 18 d’agost - ROGER HODGSON
Diumenge 19 d’agost - PABLO LÓPEZ
Dimecres 22 d’agost - ANDREA BOCELLI
 

El director general de la Fundació Bancaria 'la Caixa', Jaume Giró; el president de la promotora Clipper’s Live, Juli Guiu, director del Festival, i el director del Palau Macaya i els Jardins de Cap Roig, Josep Ollé Foto: Fund. La Caixa